En vanlig tråkig ledig dag

Tråkig höst dag idag, solen tittar fram lite då och då, det är kallt men ändå skönt. Har varit ledig även idag, men imorgon är det dags för jobb igen. Sitter just nu här vid datorn och lyssnar på Linn Olssons & Ebbas senaste podcast, riktigt intressant faktiskt. Är egentligen inget stort fan av podcastar men tycker Linns & Ebbas är mycket bra. 
 
Väntar väl mest på att min kära pojkvän ska komma hem från jobbet, sedan måste vi ta en liten tripp till Göteborg för att lämna lite kläder som vi hyrt. Då vi va på en
 
 
maskerad i lördags på Mangiamo i Alingsås. Så vi har hyrt kläder från Teaterbutiken, så ska åka och läman dom senare. Sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Inte så rolig dag men thats life.
 
Kan ju passa på att säga att jag saknar min kära häst väldigt mycket, måste ta mig dit och rida snart. Har en extrem ridabstinens asså, det är helt galet. Men har varit och hälsat på honom hyffsat mycket ändå måste jag säga. Han har det väldigt bra hos Jennie. Men jag saknar min prins extremt mycket i alla fall! 
 
En bild från i lördags em! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp