Cardio & Proteinsmothie

Startade dagen på ett väldigt bra sätt, trots lite för lite sömn och sjukt morgon trött. Så tog jag på mig mina träningskläder och hoppade i mina tränings skor. Ut i snön och kylan och skrapa rutorna på bilen. Sedan bar det iväg till gymmet för ett morgon cardio pass. Gick 30min på bandet, sedan på väg hem stannade jag och köpte frusna hallon till min proteinsmothie jag gjorde till frukost när jag kom hem. 
 
Nu väntar jag bara på att tiden ska ticka lite fortare, så jag kan fixa lite middag till mig och pojken för att sedan dra oss till gymmet för ett ben / biceps pass, och lite cardio såklart! 
 
 
Denna underbara smothie är ett bra tips till dig som är sugen på något, eller perfekt efter träning. Eller varför inte som ett litet mellanmål. Man kan ju variera den väldigt mycket, min är smaksatt med hallon & kanel. Kanel öker ämnesomsättningen så är kanon att ha i 1 tsk i smothien! 
 
Recept på Proteinsmothie 
1dl Kvarg (0,01%fett)
1dl mjölk (kan bytas ut mot youghurt, mandelmjölk osv)
1dl vatten
 
Smaksättning
1-2dl frusna hallon/jordgubbar/blåbär
1-1,5 tsk kanel
 
Blanda grunden tills det blir ganska fluffigt. I en mixer, stavmixer eller för hand. Hallonen behöver en omgång med antingen en mixer, blender eller stavmixer i alla fall, sedan blandar du ihop grunden med din smaksättning. Jag körde allt mitt i en mixer, sedan i med ca 1 tsk kanel och mixa lite till, tills allt är blandat ordentligt. 
Efter det är de klar, då är det bara att hälla upp i ett glas! Jag ställde dock in min i frysen medsan jag diskade det jag hade smutsat ner. Jag tycker den är godast riktigt kall. Så jag hällde upp min i ett vinglas efter ca 5min i frysen, strödde på lite kokos och dekorerade med ett fruset björnbär - yummi! 
 
Skönhet | cardio, eatclean, getfit, hallonkanelsmothie, healthy, proteinsmothie | | Kommentera |
Upp