Fortfarnde hemma i göteborg ♥

Har inte träffat min lilla häst på flera dagar nu, åkte ju hem i torsdags kväll och är fortfarande hemma. Men åker ner till skolan i em tillsammans med Niclas. Kommer antagligen vara där runt 8 eller något så blir ingen ridning för min del. Blir bara att fixat åt honom pussa lite på honom och sedan kvälls fodra. Vet att vi slutar redan vid 11:40 idag, och det gör vi även imorgon så imon ska jag rida. Ev hoppa lite. Hoppade lite med honom i torsdag dock bara över en sockerbit men han är ju inte hoppad på jätte länge. Han verkade tycka att det var roligt i alla fall. Blir inte många dagar i halmstad innan jag ev åker hem i helgen. Har ju varit hemma varje helg nu men det är verkligen värdelöst att vara på skolan.

Snart är det dags för min praktik igen, ska vara "hemma" och ha praktik tillsammans med min bror och hans tjej. Så kommer vara lite varierande sysslor för mig. Magic kommer stanna nere i halmstad, kanske skrev det i förra inlägget? Minns inte riktigt. I alla fall ska Emelie ta hand om honom. Känns lite skumt eftersom vi har praktik i 5 veckor. Men ska åka ner någon helg och hälsa på honom och pussa/rida honom.

Är ursel på att uppdatera och det syns bland läsarna lite segt men jag har bara mig själv att skylla på. Vet inte om jag kommer bli bättre på att uppdatera. Men det märker vi väl ;)

Snart ska jag städa lite över allt och packa klart mina saker. Ska även ta mig en lång och varm dusch. Borde färga mina ögonbryn igen så kanske ska göra det också när jag ändå håller på. Men ni får ha det bäst sålänge :)

Allmänt | | Kommentera |
Upp