Isch

Har legat sjuk från det att vi kom hem ifrån New york med en dunder förkylning och feber. Kände mig bättre i helgen men fick något konstigt bakslag idag vid lunch tiden. Ny vecka = stallchefs vecka nere på fjellare tillsammans med en tjej som heter Paulina från en annan klass (också 3:a) så känner henne inte speciellt bra men det ska nog gå bra ändå. Första dagen var idag så började vid 09:30 men gick upp runt 7 tiden. Min hund Zita är här nu med så får ju gå ut med henne innan också. Segast är ju att vi ska vara i stallet vid 7 på morgonen. tidig uppgång hela veckan + helgen. Dessutom åker Niclas hem på praktik nu till helgen vilket är värdelöst men vi överlever.
.  .  .
Vårat hus går det riktigt bra med och det nya ska vara klart om ca 1 1/2 månad och vårat hus vi bor i nu är sålt.
Magic är piggare än piggast dock kändes han inte ren förra tisdagen eftersom han blev skrämd på måndagen av någon idiot på skolan när vi red. Så hade egentligen tid idag 23/4 för att kolla det igen men han såg ren ut på lina igår så avbokade. Red en liten stund i eftermiddags och fick världens tur då han är laddad som satan men satt kvar. Dock var det fullt ös nere på fjellare med hästar som gick lektion, löshoppning och annat. Han kändes ren idag men är givetvis väldigt stel men det kommer ju bli bättre och bättre! :)
.  .  .
imon är det nationella i svenska, muntliga. Inte alls taggad och inte speciellt förberedd eftersom jag varit helt död när jag var sjuk. Men man kan ju inte sänka sig i nationella endast höja sig så det är väl kanske bra då. Efter nationella blir det att dra ner till fjellare och vara stallchef. Förresten fick vi ett föl imorse, en liten söt hingst. Eller mja jag har inte sett den ännu men antar att den är söt ;)
Allmänt | | Kommentera |
Upp